Parkvilla’s Bosrijk, Eindhoven

Riante Parkvilla’s met grote raampartijen, schuifpuien, dakterrassen en als kloppend hart een centraal gelegen patio waar de grens tussen binnen en buiten volledig vervaagt. De Parkvilla’s komen optimaal tot hun recht in de prachtige groene omgeving. Door zorgvuldige plaatsing van bomen en bossages, is de privacy optimaal.

Binnen de muren draait het om de bewoners. Er is alle vrijheid om te spelen met ruimte. Verdeeld over twee ruim opgezette woonverdiepingen is elke gewenste woonfunctie optimaal te realiseren.
Alle ruimten zijn vormgegeven rondom een centraal gelegen patio. Een bijzondere buitenruimte van circa 6 x 6 meter als verlengstuk van het woongedeelte. De luxe is passend bij omgeving en architectuur van de woningen. Houten binnenkozijnen met stompe deuren, zonnepanelen en optimale mogelijkheden voor de elektra, zorgen ervoor dat de nieuwe bewoners hier ook nog eens zeer comfortabel wonen!

Dat de Parkvilla’s echt bijzonder zijn, blijkt wel uit het feit dat het project is genomineerd voor de Dirk Roosenburgprijs, een jury- en publiekprijs die Eindhoven elke 2 jaar uitreikt aan het meest opmerkelijke en inspirerende bouwproject in de stad. En daar ben ik uiteraard erg trots op!

Bekijk de Parkvilla’s op www.parkvillabosrijk.nl

Button

 

bosrijk-img1

 

bosrijk-img3

 

bosrijk-img5