Kavelcoach, Een ‘Live Marktonderzoek’

Naast de eigen projecten van Bloom Vastgoedcreatie, ben ik inmiddels door verschillende gemeenten gevraagd advies uit te brengen voor ogenschijnlijke onverkoopbare of moeilijke projecten en/of gebieden. Deze adviezen hebben in enkele gevallen geleid tot mijn betrokkenheid als kavel- of wooncoach. Hiernaast en hieronder ziet u daarvan enkele voorbeeldprojecten. Hierbij begeleiden wij de kavelkoper in een weloverwogen keuze tot kavelkoop. Uiteraard gaan wij hierbij ook weer uit van hun specifieke woonwensen. Een intensief traject waarin belangrijke keuzes moeten worden gemaakt. Een proces dat wordt uitgevoerd volgens het door Bloom ontwikkelde ‘advies & informatietraject’, waarbij wij de kopers stap voor stap bij de hand nemen tot de aankoop van de kavel. Een werkwijze die telkens weer per project op maat kan worden ingezet.
En als onverhoopt blijkt dat op de wat moeilijkere plekjes deze aanpak niet leidt tot het beoogde resultaat van de opdrachtgever, zoekt Bloom verdere naar passende oplossingen. Dit kan leiden tot projecten die wij in samenwerking met de opdrachtgever of op eigen risico ontwikkelen en realiseren. Kortom, wij gaan door totdat alle puzzelstukjes op de juiste plek liggen. Op welke manier dan ook! Benieuwd wat Bloom voor u en uw kavelkopers kan betekenen? Bel gewoon even!

Een greep uit onze projecten:

  • Asten Loverbosch; Van een adviesopdracht voor de gemeente Asten, naar kavelcoach voor particulieren en voor de overgebleven plekjes tot ‘Woningen Aan de Vlas’ en ‘Aan Huis in Asten’, twee projecten op eigen risico.
  • Eindhoven Waterrijk; Het begon met een advies voor de gemeente, wat vervolgde in het gezamenlijk opstellen van ‘Droomhuis’ voor kandidaatkopers en het begeleiden van kopers als kavelcoach. Uiteindelijk heeft Bloom op twee wat moeilijkere plekken plannen ontwikkeld, die nu in verkoop zijn, te weten ‘Parc Living’ en ‘Luminous Living’
  • Veghel De Scheifelaar; Van een advies omtrent de herpositionering van het gebied tot wooncoach en uiteindelijk een planontwikkeling voor Bouwbedrijf Van De Ven (De Entree, De Hoeven en Landelijk Wonen)
Button

 

kavelcoach-img1

 

kavelcoach-img2

 

 

kavelcoach-img5

 

kavelcoach-img3

 

kavelcoach-img4

 

 

kavelcoach-img6